به گزارش، تفاهمنامه همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران با صداوسیمای استان برای ضبط و پخش مصاحبه ایثارگران در قالب «تاریخ شفاهی» امضاء شد.
سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران چهارمحال وبختیاری بابیان اینکه رسانه ملی مهمترین رسانه کشور است که میتواند در حوزههای فرهنگی یاریدهنده بنیاد شهید و امور ایثارگران باشد افزود: با همکاری دوجانبه بنیاد شهید و امور ایثارگران و رسانه ملی میتوانیم گامهای بلندی برای بهرهمندی از گنج گرانبهای فرهنگ ایثار و شهادت برداریم.
اسماعیل عسگری با قدردانی از صداوسیمای مرکزچهارمحال وبختیاری گفت: درباره فعالیتهای رسانه ملی درزمینهٔ ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هر چه بگوییم کم است و این سازمان در بسیاری از موارد در این زمینه از ما پیشی گرفته است.
سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران چهارمحال وبختیاری بابیان بخشی از اقدامات انجامشده گفت:
اقدامات در حوزه اشتغالزایی، درمان، مسکن و رفع دیگر مشکلات خانواده شهدا و ایثارگران، بخشی از خدماتی است که میتوان توسط رسانه ملی بهخوبی پوشش داده شود.
عسگری بابیان اینکه مأموریت ذاتی بنیاد شهید و امور ایثارگران ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران همگام با اقدامات خدماتی باید مجموعه فرهنگی اثرگذاری باشد.
وی افزود: طبق این تفاهمنامه خاطرات تعدادی از والدین شهدا، جانبازان ۲۵ درصد به بالا و همسران شهدا در قالب ضبط «تاریخ شفاهی ایثارگران» توسط صداوسیما انجام و از طریق شبکه جهانبین پخش خواهد شد.
یوسف افشارنیا مدیرکل صداوسیمای مرکز چهارمحال وبختیاری هم گفت: آنچه بیش از هر چیز به ما کمک میکند تا بتوانیم روحیه ایمان و معنویتمان را حفظ کنیم، شهیدان هستند، ما گرچه هیچگاه قادر به پی بردن به اعماق وجود و روح بلند این شهدا نیستیم، اما میتوانیم قصه زندگی این شهدا را هنرمندانه برای مردم بازگو کنیم.
پرش به محتوا
مطلب بعدی